Lezzet
yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda.
Makarnayı 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı sıvıyağlı bol suda haşlayıp süzün.
Ispanakları yaprak yaprak ayırın. Bol suyla yıkayıp süzdükten sonra kıyın. Sarımsakları soyup kıyın. Zeytinyağını bir tavada ısıtıp sarımsakları ve dolmalık fıstıkları kavurun. Ispanakları ekleyip 23 dakika daha kavurun. Zeytin ezmesini ilave edip ocaktan alın ve ılınmaya bırakın.
Yoğurt ve lor peynirini mikserle iyice çırpıp ıspanaklı ve zeytin ezmeli karışıma ilave edin. Makarnayı servis tabağına alın. Üzerine karışımı yayın. Harmanlayıp sıcak servis yapın.
Keyifle yiyeceğiniz
ıspanaklı makarna tarifine göz atmayı unutmayın.
Teşekkür ederiz.