Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma için

Malzemeler

  • 200 gr kestane
  • 1 su bardağı kırmızı şarap
  • 100 gr çemensiz pastırma
  • Birkaç biberiye dalı
Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma

Nasıl Yapılır

Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda...

Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın. Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin. Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın. Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun.

Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin.

Izgarada 4-5 dakika pişirin. Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo