Çikolatalı kremayı hazırlamak için; yumurtaların sarılarını ayırıp bir kaseye alın ve tozşekerle birlikte çırpın.
Kakao ve sütü ekleyip tekrar çırpın. Kaseyi su dolu bir kabın içine yerleştirin. Sürekli karıştırarak kısık ateşte koyu bir krema kıvamını alıncaya kadar pişirin (benmari usulü).
Çikolatayı rendeleyin. Jöleyi 3 kaşık sıcak suda eritin. Çikolata ve jöleyi sıcak kremaya ekleyip karıştırarak soğutun.
Yumurta aklarını kar halinde çırpın. Süt kreması ve yumurta akını soğuyan kremaya ekleyip karıştırın. Küçük kalıpların yarısına kadar döküp buzlukta bekletin.
Kavunlu kremayı hazırlamak için; kavunu robotta ezip derin bir kaba alın. Yumurtaları tozşekerle çırpıp kavun püresine ekleyin.
Jöleyi sıcak suda eritip karışıma ilave edin. Sütü ekleyip benmari usulü, koyu krema kıvamında pişirin. Soğuyunca süt kremasını ilave edip karıştırın.
Buzluktaki kalıpları çıkarın. Katılaşan çikolatalı kremaların üzerine kavunlu kremayı paylaştırın.
Alüminyum folyo ile kapatıp 4 saat buzlukta bekletin. Servis tabaklarına ters çevirip rulo bisküvi, kavun, eritilmiş çikolata ve süt kreması ile süsleyin. Hemen servis yapın.
Teşekkür ederiz.