Bisküviyi mutfak robotuna alarak un haline gelinceye kadar çekin. 70 gr tereyağını eritip bisküvilere ekleyin ve robotta karıştırın. Karışımı 20 cm’lik kelepçeli kek kalıbının tabanına bastırarak yerleştirin. Derin dondurucuda bekletin. Krem peynir ve vanilyayı mikserle pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar çırpın. Şekeri ekleyerek çırpmaya devam edin. Kremayı ilave ederek karıştırın. Soğuyan bisküvi tabanının üzerine dökerek 12 saat buzdolabında bekletin. Şeftalileri kabuklarını soymadan dilimleyin. Esmer şekeri kalın tabanlı bir tavada eritin. Kalan tereyağını ekleyerek eriyinceye kadar bekletin. Şeftali dilimlerini ekleyerek karıştırın ve birkaç dakika pişirin. Cheesecake’i kalıptan çıkartarak servis tabağına aktarın. Karamelli şeftali dilimlerini üzerine yerleştirin. Nane yaprakları serpiştirip servis yapın.
Teşekkür ederiz.