Çörek Otlu Biscotti

Çörek Otlu Biscotti
19 Nisan 2024
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Çörek Otlu Biscotti için

Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı çörek otu
  • 2 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 50 gr rendelenmiş parmesan peyniri
  • 80 gr tereyağı
  • 2 yumurta
  • Yarım su bardağı süt
  • Karabiber
Çörek Otlu Biscotti

Nasıl Yapılır

Çörek otu, un, kabartma tozu, tuz, karabiber ve rendelenmiş peyniri bir kapta harmanlayın. Tereyağını süt ve 1 yumurta ile karıştırın. Un karışımını ekleyip yoğurun. Hamura somun şekli verip yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. Üzerine fırçayla çırpılmış yumurta sürün ve 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Fırından alıp 10 dakika bekletin ve ince dilimleyin. Fırın tepsisine dizin ve tekrar fırına yerleştirip 30-35 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

 

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo