Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.
Oda ısısında yumuşatılmış margarini ve şekeri çırpın. Balı ilave edip 1-2 dakika daha çırpın.
Hamur yoğurma kabında un, tuz, tarçın, zencefil, muskat ve karanfili harmanlayın. Ballı karışımı ilave edip pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamuru alüminyum folyoye sarıp 2-3 saat dinlendirin.
Hamuru un serpilmiş bir zeminde 1.5 mm kalınlığında açın ve şekilli bisküvi kalıplarıyla kesin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip bisküvileri aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında hafif kahverengi oluncaya kadar pişirin. Bisküviler soğuduktan sonra benmari usulü eritilmiş çikotaya batırıp çeşitli şekerlemelerle süsleyebilirsiniz.
Teşekkür ederiz.