Tereyağını bir kaba alıp krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Pudra şekeri, un ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin.
Karışımı yağlı kağıt serili dikdörtgen bir fırın tepsinin dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin.
Antep fıstıklı limon dolgusu için yumurtaları ve toz şekeri şeker eriyinceye kadar iyice çırpın.
Üzerine limon suyu ve rendelenmiş limon kabuklarını ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak un ve Antep fıstığını ilave edip iyice karıştırın. Fırından çıkardığınız barın üzerine döküp tekrar fırına verin.
Fırının ısısını 140 dereceye düşürüp yaklaşık 30 dakika daha pişirdikten sonra fırından çıkarın. İstediğiniz büyüklükte kesin. Üzerini pudra şekeri ile süsleyin. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.