Balkabağını dilimleyip zeytinyağı ile karıştırın ve yağlı kağıt serili bir fırın kabına alın. Üzerine yağlı kağıt kapatıp 180 dereceye ayarlanmış fırında yumuşayıncaya kadar pişirin. Servis tabağına alıp karabiber ve kişniş yaprakları serpiştirin. Yumurtaları bir kaba alıp hafif çırpın. Lor peynirini ve ıspanağı ekleyip karıştırın. Taze soğanı ince doğrayıp pesto sos ile birlikte peynire ilave edin. Baklava yufkalarının aralarına fırçayla eritilmiş yağ sürerek 23 cm’lik tart kalıbına yerleştirin. 180 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika pişirip fırından çıkartın. Ispanaklı karışımı tartın içine doldurun. Kiraz domatesleri ortadan ikiye kesip tartın üzerine yerleştirin ve tekrar fırınlayarak 25- 30 dakika pişirin. Balkabağı ile birlikte servis yapın.
Teşekkür ederiz.