Unu geniş bir kaba alın. Ortasını çukurlaştırıp maya, tuz, toz şeker ve sızma zeytinyağını ilave edin.
Yavaşça suyu ilave edip pürüzsüz kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.
Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp 40 dakika dinlendirin. Mayalanan hamuru iki eşit bezeye ayırın ve unlanmış tezgah üzerine alarak 7-8 mm inceliğinde açın.
Açtığınız hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Parmak uçlarınızla üzerlerine bastırıp çukurlar oluşturup bir fırça yardımıyla sızma zeytinyağı sürün.
Taze biberiye ve dilimlenmiş zeytinleri ilave edin. Deniz tuzu serpip önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Ilık servis yapın.
Teşekkür ederiz.