Milföy hamurlarını merdane ile inceltin. Süt ve yumurta akını çırpıp hamurların üzerine sürün.
Hamurları fırın tepsisine alıp çatalla yer yer delin. 200 derece ısıtılmış fırında 5-6 dakika pişirin. Soğumaya bırakın.
Kirazları yıkayıp çekirdeklerini çıkarın. Tencereye alıp tozşeker, tarçın, karanfil ve suyu ekleyin.
Orta ateşte bir-iki taşım kaynatın. Kirazları kevgirle çıkarıp soğumaya bırakın. (Şerbeti başka bir tatlıda kullanabilirsiniz.)
Kremayı hazırlamak için; yumurtaların sarılarını ayırıp tozşekerle çırpın. Yumurta aklarını ayrı bir kapta kar halinde çırpın ve sarılı karışıma ekleyin.
Labne peynir ve nişastayı ekleyip karıştırarak kısık ateşte 5 dakika pişirin.
Pişirdiğiniz milföylerin herbirini iki eşit parçaya keserek 12 dikdörtgen elde edin. Kremayı sıkma torbasına alın.
4 milföyün üzerine krema sıkıp kiraz tanelerini yerleştirin. Bu şekilde 3?er katlı 4 pasta hazırlayıp servis yapın.
Teşekkür ederiz.