Castagnole
Eski zamanlarda fırının ısınıp ısınmadığını kontrol etmek amacıyla hazırlanan kurabiyeler, zaman içinde değişime uğrayarak tatlı haline getirilmiştir. Özel gün ve kutlamaların vazgeçilmezi olan bu besin, genellikle yuvarlak veya kare şeklinde sunulur. Antioksidan deposu olarak bilinen tarçın ise, kurabiyenin yanına çok yakışan bir baharat türüdür. Yağ oranı yüksek olsa da, kan şekerini düzenleyici etkisi mevcuttur. Peki, evde tarçınlı kurabiye nasıl yapılır? Çay ve kahvenin yanına çok yakışan tarçınlı kurabiye tarifini sizler için hazırladık. Videolu anlatımı ve püf noktalarıyla nefis tarçınlı kurabiye yapımına başlayabiliriz.
1 Porsiyon Tarçınlı Kurabiye Kaç Kalori?
Teşekkür ederiz.