Temizlenmiş paçaları büyük bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
Pişen paçaların suyunu süzün. Etleri kemiklerinden ayırıp küçük parçalar şeklinde doğrayın. 100 gr tereyağını tavada eritip ılındırın.
Soda, tereyağı ve yumurtaları hamur yoğurma kabına alıp çırpın. Unu azar azar ekleyip yumuşak kıvamlı bir hamur hazırlayın. Hamuru iki topak halinde ayırın.
Topakları hazır yufka inceliğinde açın. 50 gr tereyağını eritip ılındırın. Eritilmiş tereyağını yufkanın üzerine sürün.
Paça etlerini yufka üzerine iki halka oluşturacak şekilde yayın. Diğer yufkayı da açıp üzerine yerleştirin.
Tencere kapağı veya yuvarlak bir kalıpla paça etleri içlerinde kalacak şekilde hamurları kesin. İki yuvarlak börek hamurunu yağlanmış fırın tepsisine alın.
Üzerine kalan tereyağını gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.