Sosu için kapya biberi közleyin. İnce ince kıyıp, toz şekerle birlikte kavurun. Zeytinyağı ve isot biberini ekleyip birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın.
Sıvı yağı tavada ısıtıp, çok ince doğranmış kuşbaşı etleri kavurun.
Domates püresini ve zar şeklinde doğranmış mantarları ekleyin. Birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın. Tuzunu, çok ince kıyılmış acı kırmızıbiberi ilave edin. Karıştırıp ılınmaya bırakın.
Etli karışım ılınınca ince kıyılmış maydanoz ile mozzarella peynirini ekleyip karıştırın.
Tortilla ekmeklerini tatlı tabağından biraz daha küçük olacak şekilde yuvarlak kesin. Üst üste iki tanesini yerleştirip iç malzemeyi paylaştırın ve fotoğrafta gördüğünüz gibi ikiye katlayıp diğerleriyle birlikte bitişik şekilde fırın kabına yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, 10 dakika bekletin. Sosuyla birlikte sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.