Biftekleri mutfak tezgahına alın. Üzerine ince kıyılmış maydanozları serpin.
Her biftek diliminin üzerine yarım közlenmiş biber, birer dilim jambon ve kaşar peyniri yerleştirin.
Son olarak tuzu ve karabiberi serptikten sonra sarıp fırın ipi ile bağlayın.
Tavaya ayçiçeği yağını alıp ısıtın. Biftek sarmaların her iki yüzünü kızartın.
Ayrı bir tavada ayçiçeği yağını ısıtın. Üzerine rendelenmiş domates, domates salçası, tuz, karabiber ve yarım su bardağı su ekleyip tavada kızarmakta olan sarmaların üzerine dökün.
2-3 dakika pişirdikten sonra sosu ile birlikte fırın kabına aktarın. Üzerini alüminyum folyo ile kapatıp önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Servis yapın.
Dana jambonlu biftek sarmanın içine közlenmiş domates dilimi, közlenmiş patlıcan, közlenmiş çarliston biber ve gravyer peyniri sararak farklı bir tat elde edebilirsiniz.
Teşekkür ederiz.