Unu hamur yoğurma kabına alıp ortasını havuz gibi açın. Yumurta, sıvıyağ, bir tutam tuz ve sütü ilave edip yoğurun. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapın.
Kremayı hazırlamak için 125 gr tereyağını eritin. Un, nişasta ve sütü ekleyip sürekli karıştırarak pişirin.
Beşamel sos halini alınca toz şeker ve 2 yumurtayı ekleyip karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin.
Hamuru 12 eşit parçaya bölün. Parçaları un serpilmiş zemine alıp oklava ile ince yufkalar halinde açın.
Tereyağını eritin. Fırın tepsisini yağlayın. Yufkaların üzerlerine ince bir kat halinde eritilmiş yağ sürerek 6 yufkayı üst üste dizin.
Hazırladığınız kremayı tepsideki yufkaların üzerine yayıp kalan yufkaları da yağlayarak üst üste dizin.
Üzerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 30 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.