Su ve sütü tencereye alıp ısıtın. Karışımı hamur yoğurma kabına alıp yaş mayayı ekleyin. Karıştırarak mayayı eritin. Ayçiçek yağı, yumurta, tuz ve şekeri ekleyip karıştırın. Azar azar un ilave edip yoğurun. Hamuru oda ısında üzerini nemli bir bezle örterek 1 saat dinlendirin. İç harcı için iri kırılmış ceviz, Antep fıstığı, kuru üzüm, küçük kesilmiş kuru kayısı ve tarçını bir kapta karıştırın. Hamurun üzerine hafifçe un serperek yarım santim kalınlığında açın. Üzerine tahinli harcı yayıp rulo şeklinde sarın. Üzerine ayçiçek yağı sürüp yağlı kağıt konmuş fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra dilimleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.