Kızartılmış Taze Otlu Hamur

Kızartılmış Taze Otlu Hamur
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kızartılmış Taze Otlu Hamur için

Malzemeler

  • 1 ekmek hamuru
  • 3~4 dal dereotu
  • 3~4 dal maydanoz
  • 7~8 dal Frenk soğanı
  • Yarım çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Zeytinyağı
Kızartılmış Taze Otlu Hamur

Nasıl Yapılır

Dereotu, maydanoz ve Frenk soğanını bıçakla kıyın. Ekmek hamuruna taze otları ve pul biberi ekleyip yoğurun. Hamurdan cevizden daha büyük parçalar koparıp 10 santim uzunluğunda rulo parçalar hazırlayın. Parçaların iki ucunu yapıştırın. Tüm malzemeyi bu şekilde hazırlayın. Zeytinyağında kızartıp servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo