Ana vatanı Orta Asya olan karabuğday, Nisan ve Temmuz aylarında yetişir. Genellikle atıştırmalıkların içerisinde kullanılan bu besin, kan basıncını dengelemesiyle bilinir. Kalp sağlığını korumasının yanı sıra beyin gelişimini destekleyerek alzheimer riskini düşürür. Uzun süre tokluk hissi verdiği için, diyet listelerinde de yer verilir. Hazırsanız, kuru yemiş ve kuru meyvelerle tatlandırılan karabuğday granola tarifine geçebiliriz.
Kuru malzemeler
Islak karışım
Karabuğday Granola Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Karabuğday Granola Kaç Kaloridir?
Öğünlerinizi daha lezzetli bir hale getirmek için, tatlı tariflerinden yararlanabilirsiniz. Mevsimin taze ve doğal meyveleriyle hazırlanan muzlu smoothie veya çilekli pasta tarifini notlarınız arasına eklemeyi unutmayın.
Teşekkür ederiz.