Yemeklik doğradığınız soğanı tereyağında
pembeleşinceye kadar soteleyin. İri doğradığınız
patates ve pırasayı ilave edip tuz ve
baharatlarla tatlandırın. Tavuk suyunu ilave
edip kaynatın. Kaynamaya başladıktan sonra
ocağın altını kısın. Sebzeler yumuşayıncaya
kadar pişirip ocaktan alın ve pürüzsüz
bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan
geçirin. Krema ve ince kıydığınız taze adaçayını
ilave edip bir taşım daha kaynatın.
Tavuk şişler için kuşbaşı tavuk etlerini yayvan
bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı gezdirip
tuz ve karabiberle tatlandırın. Kuşbaşı
tavuk etlerini şişlere dizip yapışmaz yüzeyli
bir tavada kızartın. Çorbanızı yanında tavuk
şiş ile birlikte sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.