Şehrazat Tatlısı
Şef Fikret Özdemir, Fransa'da 18 ay gastronomi eğitimi aldı. İsviçre'de profesyonel meslek hayatına başlayan Fikret Özdemir, Almanya'nın Frankfurt şehrinde aşçılık görevini sürdürdü. Portekiz'de mutfak şefi unvanı aldı. 2009-2013 yılları arasında Executive Chef hizmeti verdi. İşte, Şef Fikret Özdemir'in Fenomen Lezzetler kitabında paylaştığı tarifler:
Portekiz'in çok sevilen nefis mi nefis biftek tarifi..
Kuru patlıcan ile hazırlanan sumak ekşili dolmayı, ana yemeklerde sunabilirsiniz.
Kış aylarında içinizi ısıtacak nefis bir çorba tarifi..
Taze peynir ile hazırlanan mutlaka denemeniz gereken bir kek tarifi..
Yazar:
Şef Fikret Özdemir
instagram.com/cheffikretozdemir
Şunlara da göz atın;