Bu sayıda, çocukluğunuzun tatlarını hatırlatacak Şekerci Cafer Erol’u ziyaret ettik ve özel tarifler aldık. Lezzet’in mutfağında, hamur işlerinin kraliçesi börekler pişirdik. Air fryer’da kolayca hazırlayabileceğiniz pratik tarifler derledik.
Değerli şeflerimizden Yıldız Öz Samaha ile sofralarınıza yıldız gibi parlayacak sıra dışı yemekler, Moshe Aelyon ile doyurucu ve leziz salatalar hazırladık. Mehmet Yaşin’in lezzet dolu yazısı, Danilo Zanna’dan Filo D’olio restoranından tarifler, Serenay Bender’den dondurulmuş gıdalarla yemek yapmanın incelikleri ve Cenk R. Girginol’den denemeniz gereken kahve reçeteleri de bu sayıda sizlerle.
Lezzet ekibi olarak, sizler için en lezzetli yerleri gezip şeflerimiz ve gastronomi yazarlarımızla damağınızda iz bırakacak öneriler hazırladık. Bizi lezzet.com.tr ve sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.
Dilerim bu tarifleri, en sevdiklerinizle paylaşarak mutlu sofralarda denersiniz. Sofralarınızdan neşe, bereket ve şahane yiyecekler eksik olmasın.
Bir sonraki sayıda görüşmek dileğiyle, hoşça kalın.