Yumurta ve toz şekeri krema kıvamına gelene kadar iyice çırpın. Ayçiçek yağı ve sütü
ekleyin. Un, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek ekleyin. Pürüzsüz kıvam alana kadar
karıştırın. Hamuru ikiye bölün ve bir kısmına kakaoyu ekleyip iki farklı hamur elde
edin. Hamurları 18 santimlik 2 ayrı kelepçeli kek kalıbına döküp yaklaşık 40 dakika
pişirin. Soğuyan keklerin kabaran üst kısımlarını bir bıçak yardımıyla keserek
düzleştirin. Ganajı hazırlamak için, kremayı ocakta ılındırıp çikolatayı ekleyin. Çikolata
eridikten sonra ocaktan alın. Pürüzsüz bir kıvam elde etmek için mikserle kısa bir
süre çırpın. Krema için, bütün malzemeleri derin bir kaba alarak mikserle çırpıp
buzdolabında bekletin. Keklerin arasına soğuk kremadan sürün. Üzerine ganajı
döküp üzerini ve kenarlarını file fındıkla kaplayın. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.