Harbiye kebabı
Süslemek için
Yaz mevsiminin en güzel meyvelerinden şeftali ile muhteşem bir tarif. Milföy hamurlarını oda ısısında yumuşatıp tezgahta hafif açın ve dört eşit parçaya kesin. Yağlı kağıt serili tepsiye dizip 190 dereceye ayarlanmış fırında kabarıp hafif kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp soğumaya bırakın.
Krema, pudra şeker ve vanilyayı mikserle katılaşıncaya kadar çırpıp milföy karelerinin yarısının üzerine yayın. Dilimlenmiş şeftalileri yerleştirip kalan milföyleri üzerlerine kapatın. Pudra şeker serpiştirin.
Kalan kremayı krema sıkma torbasına doldurup milföylerin üzerine sıkın. Kremanın üzerine frenk üzümü yerleştirin. Meyveler ve nane yaprakları ile süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.