2 adet mango (Küp doğranmış 1 top hazır vanilyalı dondurma)
2 yemek kaşığı krema
2 yemek kaşığı yoğurt
2 top hazır vanilyalı dondurma
1 küçük kase rendelenmiş Hindistan cevizi
Servis önerisi
Hindistan cevizi meyvesi (Enine 2’ye kesilmiş)
Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe
Nasıl Yapılır
Küp doğradığınız mangoyu mutfak robotuna aktarın. Kremayı, yoğurdu ve vanilyalı dondurmayı ekleyip püre haline getirin. Karışımı buzluğa dayanıklı bir kaba dökün. En son rendelenmiş Hindistan cevizini ilave edip tekrar karıştırın. Buzlukta en az 6 saat kadar dondurun. Hazırladığınız sorbeyi enine 2’ye kesilmiş Hindistan cevizi içine koyarak da servis yapabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.