Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe

Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe için

Malzemeler

  • 2 adet mango (Küp doğranmış 1 top hazır vanilyalı dondurma)
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 top hazır vanilyalı dondurma
  • 1 küçük kase rendelenmiş Hindistan cevizi

Servis önerisi

  • Hindistan cevizi meyvesi (Enine 2’ye kesilmiş)
Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe

Nasıl Yapılır

  1. Küp doğradığınız mangoyu mutfak robotuna aktarın. Kremayı, yoğurdu ve vanilyalı dondurmayı ekleyip püre haline getirin. Karışımı buzluğa dayanıklı bir kaba dökün. En son rendelenmiş Hindistan cevizini ilave edip tekrar karıştırın. Buzlukta en az 6 saat kadar dondurun. Hazırladığınız sorbeyi enine 2’ye kesilmiş Hindistan cevizi içine koyarak da servis yapabilirsiniz.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo