Tereyağını bir karıştırma kabına alarak krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Pudra şekeri, un ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin. Karışımı yağlı kağıt serili dikdörtgen bir fırın tepsinin dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin.
Greyfurt dolgusu için, yumurtalar ve toz şekeri bir karıştırma kabına alın. Şeker eriyinceye kadar iyice çırpın. Üzerine greyfurt suyu ve rendelenmiş greyfurt kabuklarını ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak unu ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir spatula yardımıyla karıştırın.
Fırından çıkardığınız barın üzerine dökün. Fırının ısısını 140 dereceye düşürüp dolgulu harcın pişmesi için yaklaşık 20 dakika daha fırınlayın. Fırından alıp, ılındığında istediğiniz büyüklükte kare parçalar kesin. Üzerini iri kırılmış Antep fıstığı ve pudra şekeri ile süsleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.