Tabanı için bisküvleri rondodan geçirip un haline getirin. Bir kaba alıp eritilmiş
tereyağı ve tarçın ile karıştırın.
20 cm’lik kelepçeli bir tart kalıbına yağlı kağıt serip
harcı elinizle bastırarak yayın. Buzdolabında 30 dakika bekletin.
Dolgusu için toz jelatin
ve toz şekeri sıcak su ile eritin. Krem peynir, yoğunlaştırılmış süt ve çırpılmış kremayı
geniş bir kaba alarak mikserle çırpın.
Kremadan 1.5 su bardağı kadar ayırın. Kalanına
mangoyu ekleyip tekrar çırpın. Mangolu kremayı dolaptan çıkarttığınız tabanın üzerine
yayın.
Üzerine sade kremayı yayıp cheesecake’inizi buzdolabına alın. İyice soğuduktan
sonra üzerine karamel sos gezdirip servis yapın.
Teşekkür ederiz.