Geniş bir karıştırma kabında un, kabartma tozu, karbonat, kakao ve tuzu harmanlayın. Ayrı bir kapta toz şeker, tereyağı, yumurta, su ve vanilyayı bir mikser yardımıyla çırpın.
Kuru malzemelerle hazırladığınız karışımı yavaşça ilave ederek tüm malzeme özdeşleşinceye kadar spatula yardımıyla karıştırın.
İç dolgusu için, krem peynir, toz şeker, yumurta ve frambuaz reçelini bir kaba alın. Mikser yardımıyla çırparak bir kaseye aktarıp buzdolabında 10-15 dakika dinlendirin.
Kek kalıbını hafif yağlayıp az miktarda un serpin. Kek harcının yarısını kalıba dökün. Frambuazlı ve krem peynirli karışımı ekleyerek üzerine kalan harcı dökün.
Bir spatula yardımıyla üzerini düzeltin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 1 saat kadar pişirin. Ilındıktan sonra üzerine pudra şekeri serpip frambuazla süsleyerek dilimleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.