Etli kestane
Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'in dondurmalı tarifler listesinden iyi bir seçim.
Milföy hamurunu yağlı kağıt üzerine alıp merdane ile düzeltin. Fındık, antepfıstığı ve tozşekeri bir kapta karıştırıp hamurun üzerini kaplayacak şekilde yayın. Kısa kenarlarını karşılıklı içe doğru kıvırıp rulo yapın. 1 parmak kalınlığında dilimleyin. Dilimlerin üzerine elinizle hafifçe bastırıp yağlanmış fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
Soğuyan milföyleri ikişer ikişer üst üste yerleştirip aralarına çilekli ve çikolatalı dondurmaları değişimli olarak ilave edin. Üzerlerine önce tarçın sonra pudraşekeri serpiştirip servis yapın.
Teşekkür ederiz.