Üzeri için
Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Yumurta sarılarını bir kasede çırpıp kenara alın. Küçük bir sos tenceresinde süt ve toz şekeri sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Ilınan sütü azar azar yumurta sarılarının üzerine ekleyerek bir çırpıcı yardımıyla çırpın. Eriyen çikolatayı da sütlü karışıma ekleyerek çırpmaya devam edin. Yumurta beyazlarını ayrı bir kapta çırpıp, sürekli karıştırarak benmari usulü pişirin. Yumurta beyazları ısınmaya başlayınca ocaktan alarak bir tutam kadar tuz ilave edin. Mikser yardımıyla yumurta beyazları iyice kabarana kadar çırpmaya devam edin. Yumurta beyazlarının üçte birini çikolatalı karışıma ekleyip iyice karıştırın. Kalan kısmını da ekleyin ve bütün malzeme iyice özdeşleşene kadar hafifçe karıştırın. Ayrı bir kasede kremayı iyice çırpın ve çikolatalı karışıma ekleyin. Karışımı servis kaplarına paylaştırın. Buzdolabında iki saat dinlendirin. Üzeri için, yıkayıp süzdüğünüz erikleri ortadan ikiye kesin. Çekirdeklerini çıkartıp geniş bir tavaya alın. Üzerlerine toz şeker serpip 7-8 dakika pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Dinlenen musların üzerini soğuyan erikler ve iri kırılmış ceviz ile süsleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.