En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14009 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1243 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2320 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
5011 Tarif
Salata ve Meze
1239 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8661 Tarif
Yöresel
1971 Tarif
Popüler Tarifler
Kolay Bisküvi
Hindi Jambonlu Peynirli Sandviç
Anasayfa
Tarifler
Sulu Yemek Tarifleri
Acılı Ayran
Acılı Ayran
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Babaanne kurabiyesi
Tabule
Balayı Kurabiyesi
İsveç keki
Sulu patates yemeği
Sütsüz krep
Kolay Meze Tarifleri: 30 Dakika Altı 18 Meze Tarifi
Asla Derin Dondurucuya Koymamanız Gereken 9 Besin
Peru Biberi (Karabiber Ağacı) Nedir, Nasıl Kullanılır?
Kış Diyeti: Kışın Kilo Vermek İçin 9 İpucu
23 Aralık 2024 Masterchef: 2. Ceketi Kim Kazandı?
Yılbaşı Filmleri: Yeni Yıl Temasıyla İçinizi Isıtacak En İyi 53 Film Önerisi
Acılı Ayran için
Malzemeler
1 su bardağı süzme yoğurt
1 su bardağı yoğurt
Su
Yarım çay bardağı acı turşu suyu
Üzeri için:
Nane yaprakları
Acılı Ayran
Nasıl Yapılır
Yoğurtları bir kaseye alın. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar mikser yardımıyla çırpın.
Suyu ilave edip çırpmaya devam edin. Ayran istediğiniz kıvama geldiğinde acı turşu suyunu ekleyip tekrar karıştırın.
Servis bardaklarına paylaştırın. Üzerlerini nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
İçecek Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Sulu Yemek Tarifleri
60 Dakika
Karışık Mantarlı, Stracciatella Ve Limonlu Risotto
Sulu Yemek Tarifleri
40 Dakika
Salyangoz Yemeği
Sulu Yemek Tarifleri
35 Dakika
Patatesli Kabak Yemeği
Sulu Yemek Tarifleri
45 Dakika
Sucuklu Kuru Fasulye
Sulu Yemek Tarifleri
35 Dakika
Kapuska Yemeği
Sulu Yemek Tarifleri
10 Dakika
Bezelyeli Sağlık İçeceği
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.