En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13902 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1227 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2275 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4921 Tarif
Salata ve Meze
1227 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8550 Tarif
Yöresel
1967 Tarif
Popüler Tarifler
Diyet Waffle
Sezar Salata
Anasayfa
Tarifler
Pilav Tarifleri
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Elmalı cevizli milföy
Air fryer'da pişi
Trabzon çikolatası
Rus Çöreği
Castagnole
Şehrazat Tatlısı
Taste Atlas Dünyanın En İyi Tatlılarını Açıkladı: Listede Türkiye'den 6 Tatlı Var
Burdur Yöresel Yemekleri: Burdur Mutfağından 12 Nefis Tarif
Michelin Rehberi 2025 Seçkisi: Geri Sayım Başladı!
Labada Otu Nedir, Nasıl Kullanılır?
Nar Kabuğu Çayının Faydaları Nelerdir?
Keten Tohumunun Bilmeniz Gereken 7 Yan Etkisi
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav için
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
1 yemek kaşığı çörek otu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı susam
3 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı kuru üzüm
Tuz
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
Nasıl Yapılır
Tereyağını tencerede eritip pirinci kavurun. Susam ve çörek otunu ekleyip kavurmaya devam edin. Kuru üzüm, su ve tuzu ekleyip kısık ateşte pirinçler yumuşayana kadar pişirin. Bir süre demlendirip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Vejetaryen Yemekleri
Pilav Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Pilav Tarifleri
30 Dakika
Kıymalı Şehriye
Selinhdr
Pilav Tarifleri
20 Dakika
Patatesli Bulgur Pilavı
Pilav Tarifleri
50 Dakika
Tavada Barbun Ve Midyeli Pilav
Pilav Tarifleri
80 Dakika
Mantarlı Şehriye Pilavı
Pilav Tarifleri
60 Dakika
Balık Ve Yumurtalı Pilav
Pilav Tarifleri
45 Dakika
Melek Pilavı
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.