Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14336 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1299 Tarif
Diyet
4405 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2356 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1419 Tarif
Pratik Yemek
5383 Tarif
Salata ve Meze
1316 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8947 Tarif
Yöresel
1995 Tarif
Popüler Tarifler
Mısır Tempura
Dört Peynirli Kiş
Anasayfa
Tarifler
Pilav Tarifleri
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Mole Sosu
Supangle (Turkish Chocolate Pudding)
Ahududulu dilim kek
Barbun buğulama
Torta Della Nonna
Elmalı ve frambuazlı turta
Yumurtasız Kek Yapılır Mı?
Yumurtalı Ekmek Yapmanın 10 Altın Kuralı
Şekerpare Yapmanın 9 Püf Noktası
Kahve Tanelerinden Fincana: Filtre Kahvenin İncelikleri
Doğduğunuz Aya Göre Hangi Yemeksiniz?
Çay Saatlerinin Yıldızı: İncecik, Kıtır Kıtır Kalem Böreğinin Sırları
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav için
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
1 yemek kaşığı çörek otu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı susam
3 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı kuru üzüm
Tuz
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
Nasıl Yapılır
Tereyağını tencerede eritip pirinci kavurun. Susam ve çörek otunu ekleyip kavurmaya devam edin. Kuru üzüm, su ve tuzu ekleyip kısık ateşte pirinçler yumuşayana kadar pişirin. Bir süre demlendirip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Vejetaryen Yemekleri
Pilav Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Pilav Tarifleri
55 Dakika
Hasbeli Aş Pilavı
Selinhdr
Pilav Tarifleri
25 Dakika
Sarımsaklı Pilav
Selinhdr
Pilav Tarifleri
45 Dakika
Kıymalı Pilav
Selinhdr
Pilav Tarifleri
35 Dakika
Havuçlu Bulgur Pilavı
Selinhdr
Pilav Tarifleri
65 Dakika
Tavuklu Özbek Pilavı
Selinhdr
Pilav Tarifleri
35 Dakika
Mor Lahanalı Pilav
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.