En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14043 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1255 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2323 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
5052 Tarif
Salata ve Meze
1251 Tarif
Sos
470 Tarif
Tatlı
8683 Tarif
Yöresel
1978 Tarif
Popüler Tarifler
Yoğurtlu Semizotu
Kuru Bamya Yemeği
Anasayfa
Tarifler
Pilav Tarifleri
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Babaanne kurabiyesi
3-6-9 Keki
Anne sütlacı
Kerevizli Haydari
Kaymak
Kakaolu Süt Burger
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 65 Nefis Tarif
Bakliyat Pişirmenin 8 Püf Noktası
Asla Chia Tohumuyla Birlikte Yenmemesi Gereken 5 Besin
Squid Game Dalgona Şekeri Nasıl Yapılır?
Ton Balığı Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Chia Tohumu Nasıl Yenir: 7 Farklı Yöntem
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav için
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
1 yemek kaşığı çörek otu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı susam
3 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı kuru üzüm
Tuz
Susamlı, Çörek Otlu Ve Kuru Üzümlü Pilav
Nasıl Yapılır
Tereyağını tencerede eritip pirinci kavurun. Susam ve çörek otunu ekleyip kavurmaya devam edin. Kuru üzüm, su ve tuzu ekleyip kısık ateşte pirinçler yumuşayana kadar pişirin. Bir süre demlendirip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Vejetaryen Yemekleri
Pilav Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Pilav Tarifleri
45 Dakika
Gallo Pinto
Selinhdr
Pilav Tarifleri
40 Dakika
Zerdeçallı Basmati Pirinç Pilavı
Pilav Tarifleri
30 Dakika
Kıymalı Şehriye
Selinhdr
Pilav Tarifleri
20 Dakika
Patatesli Bulgur Pilavı
Pilav Tarifleri
50 Dakika
Tavada Barbun Ve Midyeli Pilav
Pilav Tarifleri
80 Dakika
Mantarlı Şehriye Pilavı
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.