Keçi Peynirli Kanepe

Keçi Peynirli Kanepe
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Keçi Peynirli Kanepe için

Malzemeler

  • 1 baget ekmeği
  • 100 gr otlu keçi peyniri
  • 30 gr tereyağı
  • 1 arpacık soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 30 kültür mantarı
  • ¼ su bardağı limon suyu
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 tutam toz şeker
Keçi Peynirli Kanepe

Nasıl Yapılır

Tereyağını tencerede eritin. Kıyılmış soğan, sarımsak ve tuzu ekleyin. Küçük küp şeklinde doğradığınız mantarları ekleyerek ısıyı biraz artırarak yaklaşık 5 dakika kavurun. Limon suyu ve balı ekleyin. Mantarları bir kaseye alıp rendelenmiş otlu keçi peyniri ile harmanlayın. Başka bir kapta şeker, sirke ve iri kıyılmış maydanozu karıştırın. Baget ekmeğini bir parmak kalınlığında dilimleyin ve hafifçe kızartın. Üzerine keçi peynirli karışımdan ekleyin ve maydanozlu karışımdan serpip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo