Bisküvileri mutfak robotunda un haline gelinceye kadar çekin. Tereyağını eritip ekleyerek iyice karıştırın. Kelepçeli kek kalıbının tabanına yağlı kağıt serin ve bisküvi karışımını bastırarak yayın. Derin dondurucuda bekletin. Suyu küçük bir tabağa alın. Üzerine toz jelatini serpiştirin ve bekletin. Krema, labne peyniri ve vanilyayı mikserle çırpın. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritip kremaya ekleyin. Sütü bir cezvede ısıtın. Jelatini içine ekleyip eritin ve krema karışımına ekleyerek mikserle karıştırın. Karışımı bisküvi tabanının üzerine yayın ve derin dondurucuda en az 2 saat bekletin. Pişmaniyeleri tel tel ayırın ve pastanın üzerine yayın. Fıstık ve çilek ile süsleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.