22 cm x 33 cm’lik fırın kabını tereyağı ile yağlayın. Tereyağını sos tenceresine alıp eritin. Tuz, pekmez ve tarçını ekleyerek karıştırın. Marshmallowları ekleyip hızlıca karıştırın. Ocaktan alıp vanilya ekleyin. Pirinç patlaklarını karışıma ekleyerek iyice karıştırın ve fırın kabına bastırarak yayın. Birkaç dakika soğumaya bırakın. Ilıkken dilimleyip elinizde yassı, yuvarlak şekillendirin. Üzeri için, tereyağı ve labne peynirini mikserle iyice çırpın. Vanilya ve azar azar pudra şekeri ekleyerek birkaç dakika çırpmaya devam edin. Kremayı düz uçlu sıkma torbasına ya da yağlı kağıttan hazırlanmış külaha doldurun ve helezon şeklinde sıkın. Tarçın serpip servis yapın.
Teşekkür ederiz.