Sosu için
Sosu için
Bisküvileri ufalayın. Eritilmiş ve soğutulmuş tereyağını ekleyip karıştırın. Harcı kelepçeli kalp şeklindeki kalıpların tabanına elinizle bastırarak yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5 dakika pişirin. Süzme yoğurt, krema, labne peyniri, pudra şekeri, yumurtalar, mısır nişastası, limon suyu, limon kabuğu ve vanilyaları bir kasede çırpın. Soğumuş bisküvi tabanlarının üzerine paylaştırın. 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Limonlu sos için limon suyu, su, Pakmaya Mısır Nişastası, rendelenmiş limon kabuğu ve pudra şekerini tencereye alıp kısık ateşte koyulaşana kadar pişirin. Pişirdiğiniz cheesecake’leri fırından alıp oda ısısına gelene kadar bekletin. Üzerlerine paket üzerindeki tarife göre hazırladığınız çikolatalı sosu ve limonlu sosu yayın. 3 saat bekletin. Çilek ve limon kabuklarıyla süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.