Hamuru için su ve margarini bir tencereye alın ve erimeye bırakın. Unu bir kerede ekleyip iyice karıştırın ve birkaç dakika pişirin.
Ocaktan alıp 5 dakika bekledikten sonra yumurtaları teker teker ekleyip mikserle çırpın.
Hamuru sıkma torbasına doldurun ve yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı olarak cevizden büyük parçalar halinde sıkın.
190 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırını kapatıp kapağını açmadan soğumaya bırakın.
Kreması için, süt, şeker, yumurta, vanilya ve unu bir tencereye alıp iyice karıştırın. Damla sakızını döverek toz haline getirin ve karışıma ekleyin.
Orta ateşte koyulaşıncaya kadar karıştırın. Ocaktan alıp margarini ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın.
Ara ara karıştırarak ılınmaya bırakın. Kremayı düz ve uzun uçlu sıkma torbasına aktarın ve profiterol toplarının altından batırarak içlerini doldurun. Üzerine çikolata sos gezdirerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.