Brownie için, tereyağı, toz şeker ve kakaoyu ısıya dayanıklı bir kaba alın. Mikrodalga fırında 1.5 dakika ısıtın.
Yumurtalar, vanilya özü ve unu ekleyip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar karıştırın. Karışımı yağladığınız fırın kabına alın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 22-25 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.
Trüf için, kakaolu bisküvileri un gibi oluncaya kadar rondodan geçirin. Krem peyniri ekleyip tekrar rondodan geçirin. Karışımı brownienin üzerine yayın.
Çikolatalı kaplama için, damla çikolata ve tereyağını ısıya dayanıklı bir kaba alıp mikrodalgada 30 saniye ısıtın. Çikolata eriyene kadar iyice karıştırın.
Trüfün üzerine döküp buzdolabına alın. Yarım saat bekletin. Üzerini file Antep fıstığı ile süsleyin. Dilimleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.