Etli kestane
Kıyılmış maydanoz, dereotu, kırmızı pul biber ve lor peynirini bir kasede karıştırın. Bir yufkayı mutfak tezgahına yayın. Üzerine lor peynirli harcı yayıp üzerine diğer yufkayı kapatın. Elinizle hafifçe bastırarak inceltin. Yufkaların üzerine fırçayla zeytinyağı sürün. Yufkayı keskin bir bıçakla üçgenler şeklinde kesin. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Diğer iki yufkanın arasına zeytin ezmesi sürüp aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Atıştırmalık olarak tüketebileceğiniz acukalı yufka cipslerine de göz atmayı unutmayın.
Teşekkür ederiz.