Küçük bir kasede espresso içine jelatini koyup iyice çözülmesini bekleyin. Bir çırpma kabına krem peyniri ve şekeri koyarak mikser ile 3 dakika çırpın. Jelatin karışımını ve 250 ml kremayı ekleyerek 1-2 dakika daha çırpın. Karışımı hazırladığınız kalıplar içine dökün, 1-2 saat buzdolabında bekletin.
Buzdolabından çıkardıktan sonra kalıplardan ayırıp etrafına kedi dili bisküvileri yapıştırın. Başka bir kapta ekşi krema, pudra şekeri ve kalan kremayı çırpın. Akçaağaç şurubu ve kahveyi bir sos tenceresine alarak yüksek ateşte 4-5 dakika kaynatın. Hazırladığınız kremayı cheesecakelerin üzerine sıkın ve şurup karışımını gezdirin. En son kakao serperek servis yapın.
Teşekkür ederiz.