6 kare milföy hamuru (Veya 375 g milföy hamuru-tek parça)
1 su bardağı ricotta
100 g keçi peyniri (Yumuşak)
6 adet küçük ince Girit kabağı (Veya normal kabak)
4 adet incir (İkiye bölünmüş)
Üzeri için
1 yemek kaşığı bal
Pul biber
Tane karabiber
İncirli, Keçi Peynirli Ve Kabaklı Tart
Nasıl Yapılır
Fırını önceden 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Milföy hamurlarını birleştirip merdane yardımıyla dikdörtgen olacak şekilde açın. Yağlı kağıt üzerine sererek fırın tepsisine yerleştirin. Keskin bir bıçak yardımıyla kenarlarını 2 cm içeriden çizin. Ortasını çatalla delin.
Malzemeleri milföy üzerine dizin. Milföy kızarıp peynirler iyice eriyene kadar, yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Üzerine bal, tane karabiber ve pul biber serperek servis yapın.
Teşekkür ederiz.