Yumurtaları şeker ile birlikte köpük köpük olana kadar çırpın. Oda ısısında yumuşamış tereyağını, suyu ve kremayı ilave edip 1 dakika daha karıştırın.
Elenmiş unu, kabartma tozunu, vanilyayı, ceviz içini, bal kabağı püresini, tarçını ekleyin. Spatula ile tüm malzemeyi birbirine yedirene kadar alttan üste doğru havalandırarak karıştırın.
En son bal kabağı püresini ilave edin. Hazırladığınız kek karışımını küçük kek kalıplarına veya küçük kek kağıtlarına paylaştırın.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, 20-25 dakika pişirin. Kek pişerken kremayı hazırlayın.
Bunun için kremayı, kremşantiyi ve sütü mikser yardımıyla yoğun bir kıvam alana kadar çırpın.
En son bal kabağı püresini ekleyin. Biraz daha çırpın. Karışımı sıkma torbasına aktarıp buzdolabında bekletin.
Küçük kekleri fırından alın, soğuyunca servis etmeden 5 dakika önce üzerlerine hazırladığınız kremayı sıkın. Üzerlerini dilediğiniz gibi süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.