En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14036 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1249 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2323 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
5049 Tarif
Salata ve Meze
1251 Tarif
Sos
470 Tarif
Tatlı
8676 Tarif
Yöresel
1975 Tarif
Popüler Tarifler
Pastırmalı Pide
Kabak Tatlısı
Anasayfa
Tarifler
Çay Saati Tarifleri
Tarçınlı Sıcak Ekmek Dilimleri
Tarçınlı Sıcak Ekmek Dilimleri
22 Mart 2021
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Kakaolu Süt Burger
3-6-9 Keki
Yalancı Boyoz
Babaanne kurabiyesi
Kerevizli Haydari
Sütsüz krep
Chia Tohumu Nasıl Yenir: 7 Farklı Yöntem
Squid Game Dalgona Şekeri Nasıl Yapılır?
Sade Yağ ve Tereyağı: Hangisi Daha Sağlıklıdır?
Ton Balığı Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Bakliyat Pişirmenin 8 Püf Noktası
Asla Chia Tohumuyla Birlikte Yenmemesi Gereken 5 Besin
Tarçınlı Sıcak Ekmek Dilimleri için
Malzemeler
3 çorba kaşığı esmer toz şeker
2 çorba kaşığı toz tarçın
2 çorba kaşığı bal
6 dilim tost ekmeği
Tereyağı
12 dilim portakal
Tarçınlı Sıcak Ekmek Dilimleri
Nasıl Yapılır
Tozşeker ve tarçını bir kâseye alıp harmanlayın. Tost ekmeklerini tost makinesinde veya fırında kızartın.
Sıcak ekmek dilimlerine dilediğiniz miktarda tereyağı ve bal sürün. Ekmek dilimlerinin üzerine şekerli tarçın serpiştirin.
Üçgen dilimler şeklinde kesin. Portakal dilimleriyle servis yapın.
Tarif Kategorileri
Kahvaltılık Tarifler
Tatlı Atıştırmalık Tarifler
Diğer Tarifler
Ekmek Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Çay Saati Tarifleri
20 Dakika
Lavaş Tost
Çay Saati Tarifleri
35 Dakika
Yumurtasız Kurabiye
Çay Saati Tarifleri
30 Dakika
Krem Şantili Kurabiye
Çay Saati Tarifleri
80 Dakika
Cream Puff
Çay Saati Tarifleri
10 Dakika
Ihlamur Çayı
Çay Saati Tarifleri
725 Dakika
Cold Brew
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.