Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip olan milföy hamurunda bezelyeli enginar, zengin besin değerleriyle sunulur. Vejetaryen menülerine de eklenebilecek milföy hamurunda bezelyeli enginar nasıl yapılır görelim.
Patatesi ve havucu küp doğrayın. Bezelye, enginar göbeği, patates ve havucu bir tencereye alın. Zeytinyağı, ılık su, tuz ve toz şekeri ilave edip pişirin. Ilınmaya bırakın.
İki milföy hamurunu mutfak tezgahına alın. Üzerlerine pişirdiğiniz zeytinyağlıdan paylaştırın. Diğer milföy hamurlarını üzerine kapatıp 170 derecede 25 dakika pişirin. Servis tabağına alın ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Yemeklerin içerisinde kullanacağınız klasik milföy hamuru tarifini notlarınız arasına eklemeyi unutmayın.
Teşekkür ederiz.