Tereyağı, pudra şekerinin yarısı ve vanilya esansını bir karıştırma kabına alın. Krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Ayrı bir karıştırma kabında un, muzlu puding ve bir tutam kadar tuzu harmanlayıp tereyağlı karışıma ilave edin. Tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun. Hamuru streç filmle sarın ve buzdolabında bir saat dinlendirin.
Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp elinizle yuvarlayın. Kurabiyelerin yarısına denk gelecek şekilde çatalla bastırıp şekil verin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 9-10 dakika pişirin. Ilındıktan sonra üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.
Teşekkür ederiz.