Kavurmanın birbirinden farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitler arasında çok sevilen tariflerden biri de sebzeli sac kavurma. Yumuşacık eti ve ince ince doğranmış sebzeleri ile sac kavurmanın yeri bir başkadır. İsmini pişirilme şeklinden alan bu yemek, sacın üzerinde doğranmış sebze ve etlerin harmanlanmasıyla hazırlanır. Özellikle geniş sofralarda sık sık tercih edilen bir yemektir. Peki, evde sebzeli sac kavurma nasıl yapılır? Malzemeler hazırsa, sebzeli sac kavurma tarifine başlayabiliriz.
1 Porsiyon Sebzeli Sac Kavurma Kaç Kalori?
Sofralarınızda kolayca hazırlayabileceğiniz yemeklere yer vermek istiyorsanız; nefis tavuk kebabı ve orman kebabı tarifini deneyebilirsiniz.
Sebzeli sac kavurmayı pirinç pilavı ve turp salatası ile birlikte sunabilirsiniz. Afiyet olsun.
Teşekkür ederiz.