Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et

Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et için

Malzemeler

  • 1 nar
  • 1 su bardağı taze sıkılmış nar suyu
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • 750 gr dana parça eti
  • 2 domates
  • 1 çorba kaşığı biber salçası
  • 10 arpacık soğan
  • 1 kahve fincanı zeytinyağı
  • 2 defneyaprağı
  • 3 dal maydanoz
  • Tuz
Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et

Nasıl Yapılır


Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Arpacık soğanların kabuğunu soyun. Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın. Narı soyup tanelerini ayıklayın. Maydanozu temizleyip kıyın.

Zeytinyağını tencerede ısıtıp eti suyunu bırakıp çekene kadar kavurun. Soğanları ilave edin. Domates ve biber salçasını ekleyip karıştırın. Üzerine nar suyu, su, defneyaprağı ve tuzu ilave edin.

Tencerenin kapağını kapatıp etler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Nar taneleri ve maydanozla süsleyip sıcak servis yapın.

 

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo