Havucun kabuğunu soyup ince uzun olacak şekilde jülyen kesin. Kabağı alacalı soyup aynı uzunlukta olacak biçimde kesin.
Salatalık turşusunu da jülyen doğrayın. Doğradığınız sebzeleri taze kekikle bir kapta karıştırın.
Pane karışımı için galeta unu ile haşhaş tohumunu bir kapta karıştırın. Yumurtaları ayrı bir kapta çırpın.
Hindi etini et dövücü ile inceltin. Tezgahın üzerine yayın. Sebzelerin yarısını etin kenarına yerleştirin. Sıkı bir rulo şeklinde sarıp mutfak ipiyle bağlayın.
Ruloları önce una sonra da haşhaşlı pane karışımına bulayın. Kızgın yağda çevirerek kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını süzdürün. Dilimleyip sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.