Mignonette sos için; arpacık soğanı, beyaz şarap sirkesini, taze çekilmiş karabiberi sos tavasında bir taşım kaynatın ve ocaktan alıp soğutun.
Kereviz ve bayır turbu kreması (Remoulade) için; rendelenmiş kerevizi, bayır turbu kremasını, mayonezi, ince doğranmış frenk soğanını bir kasede karıştırın ve lezzetini kontrol edip servise hazır hale getirin.
Deniz mahsullerini haşlamak için; portakal suyunu, limon suyunu, defne yapraklarını, tane karabiberleri, soğanları ve sarımsakları derin bir tencereye alın. Üzerine 3 lt suyu ekleyip kaynatın. Deniz mahsullerini bu suyun içinde haşlayıp suyunu süzün.
Son olarak kırık buzları büyük ve derin bir servis tabağına alın. Üzerine haşlamış olduğunuz deniz mahsullerini yerleştirin. Yanında soslarıyla birlikte servis yapın.
Teşekkür ederiz.