En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14057 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1261 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2325 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
5066 Tarif
Salata ve Meze
1258 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8700 Tarif
Yöresel
1979 Tarif
Popüler Tarifler
Hamsi Tava
Sebze Köftesi
Anasayfa
Tarifler
Meksika Mutfağı & Meksika Yemekleri
Meksika Usulü Karides
Meksika Usulü Karides
10 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
5 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
İrmikli Kurabiye
Tarçınlı Elmalı Kurabiye
Kerevizli tomtom salata
Patatesli kereviz salatası
Karamelize Soğan
Tarçınlı Cevizli Ev Kurabiyesi
Squid Game Dalgona Şekeri Nasıl Yapılır?
''Neden Daha Önce Yapmamışım'' Diyeceğiniz 15 Tatlı Tarifi
Ton Balığı Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 65 Nefis Tarif
Sıcak Yemekler Neden Buzdolabına Konulmaz?
Asla Chia Tohumuyla Birlikte Yenmemesi Gereken 5 Besin
Meksika Usulü Karides için
Malzemeler
150 gr jumbo karides
Acı sos (miktarı isteğe bağlı)
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı Meksika baharatı
1 çay kaşığı kişniş
3 diş sarımsak
Tuz
Meksika Usulü Karides
Nasıl Yapılır
Sıvıyağı bir tavada ısıtın. Karidesleri ekleyerek soteleyin.
2-3 dakika soteledikten sonra Meksika baharatı, tuz, acı sos ve sarımsağı ilave edin.
Ocaktan almadan önce kişnişi ekleyip sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Kızartma Tarifleri
Meksika Mutfağı & Meksika Yemekleri
Balık Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Meksika Yemekleri
30 Dakika
Somon Taco
Meksika Yemekleri
70 Dakika
Sopa Tarasca
Meksika Yemekleri
35 Dakika
Pambazo
Meksika Yemekleri
45 Dakika
Taco Al Pastor
Meksika Yemekleri
50 Dakika
Meksika Lazanyası
Meksika Yemekleri
25 Dakika
Taquitos
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.