Patatesleri soyup halka şeklinde dilimleyin. Soğanları temizleyip 3-4 cm kalınlığında doğrayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp patatesleri sık sık çevirerek kızartın. Soğanı ilave edin
Yumurtaları çukur bir kapta hafif çırpın. Patatesli karışım, rendelenmiş kaşar peynir ve tuzu ilave edip harmanlayın.
Yumurtalı patatesi sıcak tavaya alıp spatula ile tüm tavaya eşit olarak yayın. Kısık ateşte bir tarafı hafif kızarana kadar pişirin. Spatula ile bir kenarını kaldırarak piştiğini kontrol edin.
Omletin bir tarafı pişince diğer tarafını çevirip üzerine fesleğen yapraklarını yerleştirin.
Tavanın kapağını kapatıp pişirmeye devam edin. Omleti tavadan tabağa kaydırarak alın. Sıcak, ılık ya da soğuk servis yapın.
Teşekkür ederiz.